Агенция за недвижими имоти
КВАДРАТ
+359 88 993 13 83

Търсене на имоти

 • от 102 531 € до 259 315 €
 • Комплекс за продажба
Актуализиран преди: повече от месец
Цени
Комисион от купувача
3.00%
 • Елитни
 • В строеж
 • Тухла
 • Контролиран достъп
 • Охрана
 • Балкон
 • Тераса
 • Асансьор
 • Подземен паркинг
 • Необзаведен
 • Към планина
 • Югоизток
 • За постоянно живеене

1.Местоположение

Комплекс  се намира в квартал „Манастирски ливади“ от източната страна набул.“България“. Тази част на квартала е слабо застроена и без натоварено движение, като сеползва от всички предимства на доброто разположение на „Манастирски ливади“. На юг отквартала се намират планината Витоша и кв.“Бояна“, в източна посока наблизо е „Южен парк“. В квартала се намират „България мол“, МБАЛ „Св.София“, бизнес центрове и много обекти отсферата на услугите и забавленията. Сградата е разположена на ул.“Васил Стефанов“ наоколо 200м от бул.“България“. Благодарение на дистанцията от булеварда се избягват шума изапрашеността, като в същото време обитателите на комплекса ще ползват бързата и удобнавръзка с центъра на града и околовръстния път на София, която оживената артерияпредоставя. От комплекса се разкрива прекрасна гледка на юг към Витоша. Втази посока няма построени сгради, които да пречат на гледката към планината или дахвърлят сянка върху фасадите и двора на комплекса.

2.Концепция и представяне на сградата

Концепцията за проектиране и изграждане на многофамилна жилищна сграда е резултат на добре проучени и обмислени оригинални идеи, подкрепени отбогат професионален опит. Комплекс  е съчетание на отлично избраноместоположение на сградата, нов подход в разположението и разпределението наапартаментите, висока степен на функционалност и технологично оборудване на сградата,изпитано качество и дълготрайност на вложените материали, и облагородена и богатоозеленена дворна площ на сградата. Това съчетание дава възможност да се постигнат високкомфорт на обитаване и задоволяване на индивидуалните изисквания на клиентите.Комплекс  е осем етажна многофамилна жилищна сграда. На етажите отвтори до осми са разположени апартаменти. Първият етаж е предвиден за магазини. Запаркиране са осигурени два подземни етажа. Най-важното във всяка жилищна сграда саапартаментите и именно тук в най-голяма степен се виждат предимствата на „КомплексГалерия Витоша“. Всички апартаменти в сградата са с отлични изложения - „югоизток“ и„югозапад“ и са проектирани така, че могат да се разделят или обединяват по различниначини, задоволяващите индивидуалните изисквания на клиентите. Апартаментите са спросторни помещения, с голяма светла височина и дават усещането за свободно пространствои въздух. Разпределенията на апартаментите са функционални, стаите са правоъгълни,широки и лесни за обзавеждане. Липсата на компромиси по отношение на изложенията наапартаментите е възможно благодарение на специфичната схема на разпределение наетажите, при която добрите изложения се заемат от жилищните помещения, а нанеблагоприятните изложения са разположени общите помещения – коридори, стълбища,асансьори и технически помещения. За да бъдат гъвкави разпределенията на апартаментитеи да позволяват промени в зависимост от нуждите на клиентите е разработен един основенеднопространствен (open space) апартамент, който може чрез разделяне с преградни стени дасе трансформира в двустаен апартамент, а обединяването на два основниеднопространствени апартамента дава възможност да се получат тристайни и четиристайниапартаменти. Обратното също е възможно - многостайните апартаменти могат да се разделятна два двустайни или два еднопространствени апартаменти. Това разнообразие отвъзможности за промяна на разпределенията позволява на клиентите да изберат най-подходящия в момента за тях апартамент, и в бъдеще в зависимост от техните нужди да

променят броя на помещенията или да разделят голям апартамент на два по-малки.

Дизайнът на сградата е следствие на функцията и на желанието на инвеститора и архитектите

да създадат визия на стабилен, дълготраен и уютен дом. Фасадите отразяватразпределенията на етажите, и така се създават хоризонталния и вертикален ритъм напрозорците, витрините и балконите. Материалът, с който се обличат фасадите е декоративнаклинкерна тухла. Клинкерните тухли са с голяма устойчивост на атмосферни влияния и сголям дълготрайност. Те придават на дизайна на сградата усещане за стабилност и топлинаФасадите изградени от декоративни клинкерни тухли имат период на екслпоатация, колкото е„живота“ на самата сграда, без да имат нужда от ремонти и подръжка. Тухлите се съчетаватотлично с боядисаните в тъмно сив цвят стоманени елементи на балконите, перголите, иалуминиевата дограма, и с големите стъклени витрини на магазините и балконите. Фасадитена сградата са рационални, подредени, вдъхващи усещане за сигурност и устойчивост.

Запитване от сайт
Съгласен съм с Политика за защита на личните данни и Terms на kvadrat-bg.com

ТОП Имоти

Механи / Хотели /Къщи за гости / B&B
42.7134032 27.7587542 13
Луксозна къща в Банско
Къща
41.8304444 23.485051 14
Апартамент
Стаи: 3
41.8859984 23.4628413 12
43.2416719 28.0157271 14
Парцел за строителство
42.6541867 23.3514271 13
Апартамент
Стаи: 2
42.6307983 23.3782862 14