Агенция за недвижими имоти Квадрат
ул. Леа Иванова 2, офис 2
+359 88 993 13 83
Хотел/Мотел за продажба
Цена: 180 000 000 €
Франция - Ил дьо Франс - Париж - ID 6111432
Обща площ: 0 m2

Характеристики на имот

Етажност
Брой етажи на сградата
6
  • Ексклузивен имот
  • Луксозни
  • Дизайнерски
  • Ново строителство
  • Тухла

Описание

5 * хотел, разположен в близост до Големия дворец.
Този елегантен хотел се помещава в сграда в традиционен стил в Париж, на 500 метра от Шанз Елизе. Разполага с тераса, спа център, уелнес център и ресторант.
Можете да се отпуснете в СПА центъра, който предлага масажи, процедури за тяло и лице. Ако търсите възможности за спорт и релакс, има сауна и фитнес център.
Допълнителните удобства включват безплатен безжичен достъп до интернет, консиерж услуги и гледане на деца / грижи за деца. Предлаганите удобства включват бизнес център, химическо чистене / пране и денонощна рецепция. Независимо дали планирате бизнес или развлекателно събитие, хотелът предлага 65 кв. м, където се помещават конферентни зали и конферентни зали.

Година на реконструкция: 2012 г.
Брой етажи: 6.
Брой стаи: 93.

Стаите и суитите са оборудвани с телевизор с плосък екран, климатик и минибар. Самостоятелната баня включва сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Екстрите включват докинг станция за iPod.

Ресторантът на хотела предлага гурме кухня. Моля, обърнете внимание, че цената със закуска включва континентална закуска. Закуска на шведска маса се предлага срещу допълнително заплащане. Напитките се предлагат в бара на хотела.

Хотелът разполага с денонощна рецепция, съхранение на пране и багаж. Гостите могат да използват паркиране на автомобили.

Хотелът е на 800 метра от Триумфалната арка и на 1,3 км от известната Айфелова кула.

ЦЕНА: 180 000 000 ЕВРО